Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Druhý ročník koncertu bicích nástrojov „DEEP DRUMMER“ odpálil začiatok roka 2024

Autor: Ing. Sabina Petrovičová (CMO DDC)
Foto: SZUŠ Deep
Uverejnené: 31. január 2024

Dňa 25. januára 2024 sa v budove Deep Dance Centra uskutočnil koncert bicích nástrojov. Žiaci hudobného odboru SZUŠ DEEP zahájili prvú tohtoročnú koncertnú činnosť. Išlo už o druhý ročník podujatia s názvom DEEP DRUMMER. Na koncerte sa predstavili talentovaní žiaci hrajúci na bicích nástrojoch pod vedením nášho úžasného a veľmi obľúbeného pedagóga Paľka Kočnera.

Podujatia tohto druhu poskytujú žiakom dostatočný priestor nielen na ukážku svojho talentu, ale aj zlepšenie schopností vystupovať pred publikom, a bez stresu a zbytočného strachu odprezentovať svoj hudobný vstup. Na bicích nástrojoch sa predviedla aj najmladšia žiačka večera, Elisska Petrovičová (5), ktorá s pomocou obľúbeného učiteľa zvládla skladbu od Mira Jaroša na „jednotku“.

Naši talentovaní hudobníci sa odprezentovali skvelými výkonmi, nechýbali rôzne rockové piesne, dokonca sme načreli aj do „metalu“.

Celý program, už tradične odmoderovala skúsená učiteľka literárno-dramatického odboru, Sima Bagalová, ktorá toto skvelé podujatie opäť oživila aj svojim spevom v skladbe od ABBA (Mamma Mia). Spolu so svojim pedagogickým kolegom Mirkom Stachom (hra na gitaru) hudobne doprevádzali našu talentovanú Zojku Jančovičovú v hre na bicích nástrojoch. 

Celý večer vládla úžasná nálada, všetkým účinkujúcim žiakom sa vystúpenie mimoriadne vydarilo a spokojní rodičia a rodinní príslušníci sa malým aj veľkým bubeníkom odvďačili vrelým potleskom.

Záver podujatia patril skladbe od Metallica (Enter Sadman), kde sa predviedli bratia Kučerovci. Na bicích nástrojoch si zahral Adamko a na gitare ho doprevádzal brat Miško.  Kapelu ďalej doplnil basou Marko Hvizdák, na gitare si zahral pedagóg Mirko Stacho a spevom to „odpálila“ Sima Bagalová.

Čerešničkou na torte bolo odovzdanie bubeníckych paličiek a diplomu s uvedením titulu Deep Drummer všetkým účinkujúcim žiakom. 

Už predošlým ročníkom sa vytvorila veľká rodina milovníkov bicích nástrojov, ktorá je stále otvorená novým členom. Už teraz sa teším na ten ďalší ročník tohto obľúbeného podujatia a ďakujem SZUŠ Deep, že tu môžem vychovávať tieto nesmierne talentované deti. Chcel by som sa týmto poďakovať všetkým mojim úžasným žiakom, ich rodičom a v neposlednom rade sa chcem veľmi pekne poďakovať spoločnosti MH Group MT, s.r.o. za zakúpenie špeciálnych brazílskych bubnov. Tie budú použité na bubnovú show, ktorú pomaly pripravujem s mojimi žiakmi.“ Zhodnotil na záver učiteľ bicích nástojov Pavel Kočner.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama