Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

HIP HOP disciplíny odštartovali novú tanečnú sezónu v Martine

Autor: Ing. Sabina Petrovičová
Foto: Deep Dance Club
Uverejnené: 07. február 2024

V sobotu 3.2.2024 sa v Martine konala pohárová súťaž v disciplínach HIP HOP s názvom „Show your flow“. Naši tanečníci sa tu roztancovali v tom správnom hip hop tóne. Mesto Martin sa tak stal dejiskom prvej tanečnej súťaže tohto roka.

Deep Dance Club sa na tejto súťaži predviedol úžasnými výkonmi a aj napriek silnej konkurencii z celého Slovenska, si výprava z tohto klubu odniesla krásne umiestnenia.

Skvelým tanečným výkonom sa v MINI KIDS vekovej kategórii ukázala Zarka Browning, ktorá si z tejto súťaže odniesla zlatú medailu. Zarka to „odpálila“ aj s Veronikou Kubiatkovou, kde v MINI KIDS duách skončili na prvom stupienku víťazov.

V detskej vekovej (B) kategórii prešlo duo Sofia Blizniaková a Nina Kolesárová bez akýchkoľvek problémov a spomedzi veľkej konkurencie aj excelovali, domov si obidve dievčatá odniesli zlaté medaily. Sofia si tu v sólach (C) vytancovala krásne 4. miesto. Z krásneho 3. miesta sa v tejto kategórii tešili Zojka Jančovičová a Nelka Rosenbergová. Novinkami pre túto kategóriu bola skupina „Ninja Go“, ktorá skončila na krásnom 4. mieste a skupina s názvom „Rakety“ a tá sa umiestnila na výbornom 5. mieste.

V detskej vekovej (A) kategórii sa nenechala zahanbiť hip hopová skupina „Kinderká“ a vybojovala si úžasné 3. miesto s bronzovou pýchou na krkoch.

Ďakujem všetkým deťom za úžasnú reprezentáciu, trénerom za skvelú prípravu a všetkým rodičom za neskutočnú podporu. Týchto skvelých tanečníkov z Deep Dance Club čakajú v máji Majstrovstvá Slovenska v hip hop v Košiciach a následne na to IDO Majstrovstvá sveta v hip hop v Skopje (Macedónsko). Budeme im všetkým držať palce.“ Dodáva na záver zakladateľ klubu Miroslav Frolo.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama