Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Kultrh: Nezabudnuteľný zimný trh v Martine, ktorý spája kultúru, umenie a ľudí

Autor: Kultúrna platforma Parta
Foto: Kultúrna platforma Parta
Uverejnené: 15. december 2023

Kultrh nám neponúkne len výber lahôdok, umeleckých diel a originálnych darčekov, ale aj špeciálne jedlo, príjemnú atmosféru a jedinečnú príležitosť kúpiť si to, čo inde za bežných okolností nekúpite.

Na Kultrhu nájdete viac ako dvadsať stánkov, kde vystavujú svoje diela a produkty šikovní dizajnéri a dizajnérky, talentovaní umelci a umelkyne, ako aj predajcovia ponúkajúci kvalitné lokálne potraviny a výrobky. Dôraz na pôvod a kvalitu je pre nás prioritou, aby návštevníci mohli objavovať autentické a jedinečné kúsky priamo od miestnych tvorcov.

Jedným zo špeciálnych prvkov Kultrhu je spojenie s občianskymi združeniami z Martina. Okrem stánkov s produktmi návštevníci môžu spoznať aj aktívne občianske združenia pôsobiace v meste, ktoré svojím spôsobom prispievajú k rozvoju lokálnej kultúry a spoločenstva. Navyše budú všetci účastníci mať možnosť podporiť činnosť týchto združení.

"Chceme, aby Kultrh bol miestom, kde sa ľudia stretnú, zdieľajú spoločnú radosť z Vianoc a na chvíľu sa v predvianočnom zhone upokoja. Tešíme sa na vás na Kultrhu 16. decembra v Kine Moskva od 11:00 až do ôsmej večer,” pozývajú organizátori z Kultúrnej platformy Parta.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Meteoradar

INSTAGRAM

Reklama