Skip to main content
© , METRO
Tvoríme úspešné príbehy
a komunikačné stratégie
www.projektmetro.sk

Tanečníci z Deepu rozšírili svoju zbierku medailí

Autor: Ing. Sabina Petrovičová
Foto: Archív Deep DC
Uverejnené: 15. február 2023

Prvou reprezentačnou zástavkou tohto roka tanečníkov z Deepu bola pohárová súťaž Unlimited Dance Cup vol. 1 v Leviciach. Deep sa opäť v silnej konkurencii tanečných klubov zo Slovenska nestratil, tanečníci získali až 6 zlatých, 5 strieborných medailí a 3 bronzové medaily.

MARTIN. V sobotu dňa 11.2.2023 sa v Leviciach súťažilo v disciplínach disco. Deep dominoval v disciplínach duo a sólo. Výborným výkonom sa blysla a prekvapila Zarka Brown v disciplíne MINI disco sólo, ktorá prevalcovala konkurenciu a získala zlatú medailu.

V disciplíne disco sólo v detskej vekovej kategórii A získala Nellka Lukášiková krásnu bronzovú medailu a v chlapčenskej disciplíne disco sólo sme získali až 2 kovy, a to zásluhou Adamka Gregora, ktorý si vybojoval zlato a hneď za ním Jakubko Dobák získal nádherné strieborné umiestnenie.

V disciplíne disco duo v detskej vekovej kategórii B bol výborný tanečný výkon a novinkou pre tento rok dvojica Dianka Repáňová s Jasminkou Jobovou, ktoré si spolu vytancovali zlatú medailu. Zahanbiť sa v disco disciplínach nedali ani ich staršie juniorské B kolegyne – v kategórii disco slow „sóloviek“ zaslúžene zvíťazila Paulínka Nováková, ktorá získala prvenstvo spomedzi množstva súťažiacich. Za ňou sa na bronzovej pozícii umiestnila Anička Klušáková z juniorskej vekovej kategórie II A. V staršej juniorskej vekovej kategórii II A v disco sólo disciplínach sa na striebornej pozícii umiestnila Monika Ursínyová a bronzovú medailu si vybojovala Anička Klušáková.

V juniorských I. disco duách A sa presadili so strieborným umiestnením Adelka Čatlošová a Paulínka Nováková. V staršej juniorskej II. vekovej kategórii potvrdili svoju úlohu Nelka Kolářová a Lucka Pišná a aj ony pre Deep získali striebro.

V hlavných vekových kategóriách perlila Vaneska Uhliariková, ktorá získala striebornú medailu v disciplíne disco sólo a v disciplíne disco slow obhájila svoje „zlaté umiestnenie“. V duách sa predviedla aj s Monikou Ursínyovou a spolu si domov odniesli zlatú medailu.

Veľké poďakovanie patrí všetkým tanečníkom za vzornú reprezentáciu. Účasť na pohárovej súťaži bola pre tanečníkov kontrolnou previerkou pred blížiacimi sa majstrovskými súťažami doma aj v zahraničí. Viem preto zhodnotiť, v čom máme prednosti a na čo si budeme dávať väčší pozor,“ rozmýšľa nahlas zriaďovateľ Tanečného klubu Deep pán Miroslav Frolo.


Reklama

POPULAIR

Predpoveď

Reklama

Meteoradar

INSTAGRAM

príbuzné témy

Reklama